Gå til indhold

Fejrer 100 års Vedel: Fuglen flyver stadig højt hos ARCHITECTMADE!

Fejrer 100 års Vedel: Fuglen flyver stadig højt hos ARCHITECTMADE!

Da vi står ved krydsfeltet mellem historie og dansk design, markerer 2023 en markant milepæl - hundredeåret for den legendariske designer Kristian Vedels fødsel. Hos ARCHITECTMADE ærer vi hans arv med en særlig hyldest til en af ​​hans mest ikoniske kreationer: FUGLEN.

100 år med Kristian Vedel I år, da vi mindes Kristian Vedel på hans 100 års fødselsdag, fejrer vi ikke bare en arkitekt, men en visionær. Hans design handlede ikke kun om æstetik, men om at skabe stykker med sjæl, formål og lang levetid.

Et testamente om håndværk Hver FUGL, omhyggeligt hånddrejet, er et udstillingsvindue for den dedikation og dygtighed, der er med til at skabe tidløse stykker. Vedels designfilosofi, dybt forankret i dansk designtradition, troede på enkelhed, funktionalitet og håndværk.

Vores FUGE, hånddrejede med præcision, inkarnerer denne etos i enhver kurve og vinkel. Bæredygtighed tager vinge I denne tidsalder af engangsdesigns og forbigående trends skiller Vedels FUGL sig ud. Fremstillet ved hjælp af bæredygtige materialer, er det ikke kun et designstykke, men en forpligtelse til vores planet.

Hver FUGL, du tager med hjem, er et skridt i retning af en mere øko-bevidst verden, der gentager Vedels vision og ARCHITECTMADEs mission. Eje et stykke designhistorie Lad os fejre Vedels hundrede år ved at bringe et design hjem, der er lige så relevant i dag, som det var for årtier siden. FUGLEN er ikke kun indretning; det er et udsagn, en historie, en arv.

Vogn

Din kurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe

Vælg muligheder