Gå til indhold

Bæredygtighed

Langtidsholdbart design

Vi tror på, at æstetikken er en af ​​de mest magtfulde kræfter i vores liv, og at den altid skal være i tjeneste for et bedre liv.

Vi er bevidste om, at vi alle bærer ansvar for vores måde at leve på, for de valg, vi træffer, og indflydelsen af ​​disse valg på verden.
Vi fokuserer på fantastisk design, kvalitetsmaterialer, miljøvenlig fremstillingspraksis med ekstra opmærksomhed på mennesker og lokalsamfund, vi beskæftiger.

ARCHITECTMADE tager ansvar ved at producere langtidsholdbare genstande etisk fremstillet.

Proces og materialer

I hvert trin på vejen, fra indkøb til produktion til trykt materiale og genbrug, stræber vi efter at minimere vores indvirkning på miljøet og øge bæredygtigheden . Vores interne team arbejder tæt sammen med arkitekter og leverandører for at forme designprocesserne hele vejen fra den første idé til det endelige produkt, for at få de bedste resultater og for at overvåge den mest ansvarlige fremstillingspraksis.

Mennesker og miljø

Vi udvælger producenter så tæt på råvarekilden som muligt. Dette garanterer kvaliteten af ​​materialer, reducerer transportkilometertal og giver muligheder for lokalsamfund. Certificeringer er godt for nogle, men hos ARCHITECTMADE går vi den ekstra mil. Vi besøger selv produktionsstederne og værkstederne og kontrollerer, at alle medarbejdere bliver behandlet retfærdigt, og at materialerne er fremskaffet bæredygtigt.

Vores hold

Hos ARCHITECTMADE er alles stemme vigtig. Hver medarbejder er en væsentlig del af virksomhedens fremtid og succes. Vi bestræber os på at være gennemsigtige. Vi roser åben kommunikation. Vi tror på, at samarbejde mellem dygtige personer er afgørende for succes i vores branche.

Vogn

Din kurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe

Vælg muligheder