Gå til indhold

Vores historie

Bygget til at holde. Født til at blive givet videre.

Her hos ARCHITECTMADE har vi en mission om at skabe udformede, elegante og enkle produkter, der tjener som en påmindelse i nutidens hurtigt skiftende verden om, at kvalitet stadig er tidløs. Virksomheden blev grundlagt i 2004 i Danmark og omfatter en kontinuerligt voksende kollektion af boligtilbehør. Vi bevæger os væk fra impulsiv forbrugerkultur og fejrer produkter, der holder. Den slags produkter, du aldrig keder dig af at se på: skabt med exceptionelt håndværk sammen med tre runder af kvalitetskontrol, lavet til at modstå tidens tand. Vores produkter sælges i øjeblikket i mere end 20 lande rundt om i verden.

Mere end en samling. En filosofi.

Vi gennemsøger arkiver, museer og tegninger for at få et glimt af sjældne designobjekter, som nogle af de førende arkitekter skabte for mange år siden, på vej til berømmelse. Vi samarbejder med nogle af vor tids mest anerkendte arkitekter for at afsløre, hvad der skaber mestring. Vi opdager nye talenter til at skabe stykker, der kan videregives i generationer.


Håndvalgt. Håndlavet.

Vores produktionsteam er en samling af eksperter fra hele verden. Hvert stykke er omhyggeligt parret med udvalgte håndværkere, der har specialiseret sig i særpræget produktion, som vores produkter efterspørger. Vi overholder præcist håndværk og sikrer, at hver detalje er udført i overensstemmelse med standarden for ARCHITECTMADE, hvert skridt på vejen.

Tre runder med kvalitetskontrol. Alt sammen rørt af menneskehænder.

Vi udfører noget af det mest strenge kvalitetskontrol der findes. Hvert stykke materiale, vi bruger, er nøje udvalgt for at sikre ensartethed på tværs af produkter. Intet produkt kommer på markedet uden at vores hænder rører det. Vi arbejder ihærdigt for at sikre, at kunden får produkter af højeste kvalitet.

Vogn

Din kurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe

Vælg muligheder